Mersie Consultancy
De specialist in IT Management en Coaching
 


Welkom bij Mersie Consultancy


Ik ben een ervaren Consultant die al sinds 1988 werkzaam is binnen de ICT. 


In die periode heb ik diverse rollen vervult bij diverse bedrijven Al deze rollen heb ik altijd vervult vanuit de mens benadering, met als doelstelling, veelal samen met een team, zaken voor elkaar krijgen die een wezenlijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de organisatie.  De opdrachten heb ik op diverse niveau's binnen een organisatie uitgevoerd. Bijvoorbeeld het implementeren / coachen van scrum teams tot en met het adviseren op niveau van directie's  en/of  raad van bestuur.

 

Mijn kernmerken zijn creatief, doorzetter, mensgericht en natuurlijk leider.Mijn dienstverlening is in drie categorieën te verdelen, namelijk:

  • IT Management
  • Consultancy
  • Coaching.IT management

IT Management


De  categorie IT management  is  weer onder te verdelen een aantal sub categorieën, onder andere in :

  • Lijn Management
  • Project Management
  • Programma Management
  • Test Management

Binnen al deze categorieën heb ik ruime ervaring en ben ik in staat te helpen.


Zo ben ik op dit moment als Manager CTO Office binnen de Belastingdienst verantwoordelijk voor alle Lead IT Architecten, voor alle domeinen binnen de Belastingdient (Belastingen, Toeslagen, Douane, Fiod, etc)

Consultancy

Consultancy


Als Consultant heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met het adviseren van bedrijven, op elk niveau en het bedenken van nieuwe concepten en methoden, zoals bijvoorbeeld  de STAPPIN-testmethodiek.


Daarnaast ben ik medeauteur van een aantal testboeken, heb ik diverse artikelen gepubliceerd en verzorg ik workshops op het gebied van Test Automatisering, Test Data Management (o.a. GDPR) en Model Based Testen in binnen- en buitenland en ben ik een inspirator voor veel bedrijven.Coaching


Als Coach heb ik veel ervaring in het Coachen van zowel individuele medewerkers (op elk niveau), als ook in het begeleiden van (grote) groepen medewerkers (bijvoorbeeld teambuilding sessies). 


In het verleden heb ik hier onder andere een programma voor opgezet (genaamd Coaching volgens het UI principe), maar tegenwoordig zie je dat de wereld niet heeft stil gestaan en komen er steeds meer handige hulpmiddelen op de markt die ook tegenwoordig ook gebruik. 


Daar het met name voor (grotere) groepen lastig is om dit alleen te doen, ben ik hierbij een partnership aangegaan met Petra Heesink. Petra is ook een zeer ervaren coach en wij vullen elkaar goed aan, waardoor we een maximaal resultaat kunnen behalen.